Carrer Sant Pau 21, Sabadell
655 09 29 94
info@6sentit.com

Sisè Sentit

Centre especialitzat en la reeducació de la lectoescriptura.

NOU PROGRAMA

El nostre centre és pioner en l’ús del programa Toc Digital. Comptem amb l’exclusiva d’una aplicació informàtica creada especialment per a nens amb dificultats en l’aprenentatge de la lectoescriptura.

AMB LA GARANTIA D’ÈXIT D’UN MÈTODE JA CONSOLIDAT

El nostre programa està basat en l’enfoc Multisensorial de l’adquisició de la lectoescriptura.

Un referent ja des de l’any 1920.
PROFESSIONALS QUALIFICATS

Psicòlegs formats en l’aplicació del programa Toc Digital  i amb més de 10 anys d’experiència en el Mètode Multisensorial. Amb el suport d’un gran equip d’Enginyers Superiors en Informàtica, creadors d’aquesta aplicació.

MÈTODE INNOVADOR I ATRACTIU

Pensat i fet per agradar als infants i adolescents i, despertar el seu interès per la lectura i l’escriptura. Sessions per nivells, amb tablet d’ús individual, dirigides sempre per un professional.

SEGUIMENT PERSONALITZAT

Registres dels resultats obtinguts en l’aplicació Toc Digital en cada sessió, avaluacions semestrals, coordinació amb escoles i reunions de pares. Tot adreçat a tractar cada cas amb la cura que es mereix.

INSTAL·LACIONS MODERNES

Comptem amb aules lluminoses i confortables ben equipades i una innovadora sala que permetrà als nens gaudir de la lectura en un ambient relaxat.

*Visiteu la galeria fotogràfica.

Motivacions

Arribat a un punt en què sentim que no s’estan explotant totes les eines que tenim actualment al nostre avast, hem vist la necessitat de fer un “toc” d’atenció a la manera que tenim d’ensenyar. Doncs, tot al nostre voltant evoluciona i canvia dia a dia… les noves tecnologies són més importants que mai. I, tot i que en l’àmbit de l’educació hi ha moltes millores, encara ens falta molt més camí per recórrer i fer de l’aprenentatge dels nens i nenes quelcom més atractiu i enriquidor.

Així, dins del nostre àmbit, hem volgut fer una proposta d’intervenció en la lectoescriptura que resulti atractiva pels nens. És a dir, que tot i les dificultats que presentin per realitzar aquest tipus de tasques, vinguin al nostre centre amb una rialla i amb moltes ganes de treballar. Perquè, per mitjà del joc i l’aplicació Toc Digital, creada exclusivament per a ells, tindran la possibilitat de millorar aquells aspectes que fins ara eren una feina tan feixuga de treballar.

Què oferim?

Assessorament, avaluació i diagnòstic de trastorns de l’aprenentatge.

Reeducacions de lectoescriptura amb l’aplicació informàtica Toc Digital.

Anglès adaptat, per a nens amb dificultats en el llenguatge escrit.

Intervenció en Dislèxia, TDAH, TEL, TEA

Aula verda de lectura.

Logopèdia. 

Tallers (Educació emocional, Robòtica, etc.), Tallers aniversari.

I properament… molt més!

+ informació

Contacta amb nosaltres

Per a qualsevol consulta no dubtis en contactar amb nosaltres, resoldrem els teus dubtes el més aviat possible.

ca
× ¿Puc ajudar-te?