Carrer Sant Pau 21, Sabadell
655 09 29 94
info@6sentit.com

Què oferim?

Assessorament, avaluació i diagnòstic de trastorns de l’aprenentatge

Partim d’una primera visita per recollir tot l’historial clínic i acadèmic de l’infant. En aquesta visita, fem també una valoració psicopedagògica per conèixer quines són les seves dificultats i, informar així a la família sobre els objectius a treballar i la millor forma d’intervenció.
Les famílies que ho desitgin, podran sol·licitar de fer una valoració més completa per tal d’obtenir un diagnòstic.

Reeducacions de lectoescriptura

Les nostres sessions van adreçades a infants amb dificultats en l’adquisició del llenguatge escrit. Les sessions s’imparteixen en grup reduït, per nivells i sempre sota la supervisió d’un professional qualificat. Són sessions dirigides que es duen a terme a partir d’una aplicació informàtica, Toc Digital, de la qual en tenim l’exclusiva. És un programa ben estructurat, creat específicament per a nens i nenes amb dificultats d’aprenentatge, per treballar tant la lectura com l’escriptura des d’una tablet d’ús individual. Cada nen/a accedeix a la seva sessió on té registrat el seu nivell, llavors el programa crea una sessió de 45 min. totalment personalitzada per a ell/a. De la mà dels nostres personatges: en Pere, la Júlia, l’Amir i l’Anna, l’infant anirà treballant diverses activitats segons les seves necessitats.

Anglès adaptat, per a infants amb dificultats en el llenguatge escrit

Els infants que tenen aquestes dificultats solen presentar problemes en totes les àrees de llengües. Per tant, considerem molt important oferir unes classes d’anglès totalment adaptades a les dificultats que presenten. En aquestes sessions, majoritàriament orals, els nens i nenes practiquen conversa per mitjà de diverses activitats i aprenen el vocabulari del seu nivell escolar amb ajuda d’entretingudes aplicacions informàtiques. També, reben recursos i estratègies per tal de poder escriure aquest idioma amb el menor nombre de faltes ortogràfiques. Són sessions de 45 min. dirigides per la nostra especialista d’anglès.

Intervenció en TDAH

Les sessions d’intervenció tenen una durada de 45 min. i van adreçades a entrenar les àrees en què els nens i nenes amb TDAH presenten més dificultats. Per mitjà del joc, entrenen l’atenció, la velocitat de processament, la memòria… aprenen a reflexionar abans d’actuar, millorant la impulsivitat i la seva capacitat d’autocontrol. També es treballen pautes per planificar l’estudi tant a casa com a l’escola. I, en l’àmbit familiar, es realitzen sessions de suport per tal de fer front als problemes de conducta que es puguin donar a casa.

Aula verda de lectura

Comptem amb una aula verda de lectura, d’ambient relaxat. El nostre objectiu és que els infants, tot i tenir dificultats lectores, agafin gust per la lectura lluny del neguit que els ocasiona haver de llegir en públic en situacions més forçades. D’aquesta manera aniran agafant l’hàbit, la pràctica i la confiança que els hi cal per llegir en qualsevol situació.

Tallers

  • Educació emocional.
  • Robòtica educativa.
  • Escacs.
  • Escape room.
  • I molts més! Segueix-nos a les nostres xarxes socials per estar al dia de les novetats!

També organitzem tallers-aniversari. Demana més informació.

ca
× ¿Puc ajudar-te?